Ha a levelezőprogramjában nem jelenik meg a hírlevelünk, akkor ide kattintva megtekintheti az online verziót: kattintson ide.
SHIOL Hírlevél
 
  Kedves Kollégák!

A Magyar Műlencse Implantációs és Refraktív Sebészeti Társaság elnöksége, valamint a Convention Budapest Kft. megtette a 2023. évi SHIOL Kongresszus előkészítésének első lépéseit. A kongresszust jelenléti formában tervezzük megrendezni 2023. március 23-25. között, a siófoki Azúr Hotelben.
 
     
 
 
 
  A kongresszus fő témái:

1. A nyújtott fókuszú műlencsékkel szerzett tapasztalatok
2. Gyermekszemsebészet
 
 
 
 
     
     
  Természetesen egyéb témákban is várjuk az előadás- és kurzusanyagokat. Az előadások hossza 8 perc, a kurzusok hossza 30 vagy 60 perc lehet.  
     
  A kongresszusra a www.convention.hu weboldalon lehet majd regisztrálni, 2022. november 15-től. Az előadás- és kurzusösszefoglalók beküldése ugyanitt lesz lehetséges, felhasználói fiók létrehozása után. A korábbiakhoz hasonlóan a magyar nyelvű absztrakt mellett angol nyelvű címet és összefoglalót is kérünk.  
     
  A kongresszus előakkreditált, pontértéke 48 pont, mely jóváírása tesztvizsgához kötött.  
     
     
  Szeretnénk egyúttal felhívni az SHIOL tagok figyelmét a 3 000 Ft-os éves tagdíj rendezésére.  
     
  Az SHIOL elnöksége nevében,  
     
  Németh Gábor
az SHIOL elnöke
 
     
     
 
   
 
   www.shiol.hu    
     
 
 
 
Figyelmébe ajánljuk a shiol weboldalt, ahol friss tartalmakkal,
valamint megújult linkgyűjteménnyel várjuk az olvasókat!
 
 
 
     
 
Copyright 2022 Promenade Publishing House

A hirdetők által elhelyezett tartalomért a hírlevél kiküldője semminemű felelősséget nem vállal, azokért mindenkor a hirdetés elhelyezője a felelős..

Ezt a hírlevelet Ön azért kapta, mert e-mail címével korábban regisztrált az OLO.hu portálrendszer valamely oldalára, vagy valamelyik általunk gondozott orvostudományi társaság tagja. Adatainak módosításához, kérjük, látogasson el erre az oldalra. Ha a bejelentkezéshez szükséges jelszavát elfelejtette, új jelszót itt igényelhet. Amennyiben nem kíván több e-mailt kapni tőlünk, jelen hírlevelünkről itt iratkozhat le. Leiratkozása az OLO.hu portálrendszer egyéb más oldalaihoz kapcsolódó hírleveleinket természetesen nem érinti. Ha bármilyen egyéb technikai kérdésben a segítségére lehetünk, az info@olo.hu e-mail címen állunk szíves rendelkezésére.
 
SHIOL-KSZ-22-8